Hoi! Eva hier.

Wat leuk dat je er bent.

Ik had het ‘zogenaamd’ allemaal op een rijtje: universitair diploma op zak, een traineeship bij een gerenommeerd bedrijf, een gouden toekomst lag voor me als high potential. Ik had hier jaren naar uitgekeken, maar er was geen voldoening te bekennen. Ik begreep er helemaal niets van, en werd ongelofelijk ongelukkig.

Sindsdien vier ik het als mensen ongelukkig bij me komen. JA! Want dat betekent dat er iets anders mag. Dat er een opening komt, een wens om het leven anders te leiden.

Dankzij coaching, bijzondere plantmedicijn ceremonies en dankzij stilteretraites kwam ik bij mijzelf. Zo gelukkig en verbonden heb ik me sinds kind af aan niet meer gevoeld. Het roer moest om. Resoluut mijn baan opgezegd, en het leven gaan leiden vanuit verwondering.

Waar gaat het nou eigenlijk echt om?

Eenvoud. Aanwezigheid. Verbinding. Harmonie. Natuur. Liefde.

Nu woon ik in de stille natuur, in een houten pipowagen en een prachtige yurt. Ik schrijf, ik deel, ik organiseer stilteretraites, plantmedicijnceremonies en trainingen.

Nieuwsgierig?

Hier is een oefening die mij heeft geholpen met het realiseren van mijn dromen. Ik begeleid graag meditaties, hier vind je opnames daar van met prachtige gitaarmuziek.

Als je echt verandering in je leven wilt brengen, hier vind je de informatie over de stilteretraites, plantmedicijnwerk en coaching.

 
 
 
Tobias & Eva
 
 
 

I love

Wat mij inspireert: