Back to All Events

Stiltewandeling

Een stiltewandeling en een zachte ervaring met psilocybine in het bos. Voor als je een milde herinnering wilt, of een keer wilt proeven.

We gaan samen met een kleine groep (max 9 deelnemers) het bos in. Met een begeleide meditatie en met behulp van een kleine dosering paddenstoel, kom je in verbinding met jezelf en de wijsheid van de natuur om je heen. We wandelen in stilte en rusten in de natuur om de rijkheid te proeven van daar simpelweg te zijn. Je zintuigen open, luisteren naar het gefluister van de wind die zachtjes door de berkenblaadjes waait. Aan het einde van de dag verzamelen we rond het haardvuur met een kopje soep en een sharing. Grote kans dat er een gitaar wordt aangeraakt, wellicht een drum? Wees welkom.


Praktisch

We verzamelen om 11.00u en nemen rond 19.00u weer afscheid. 

Investering

€77,- inclusief soep.

We wandelen op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn. De precieze locatie ontvang je na aanmelding. 

Let op: de microdosering is niet te combineren met andere medicatie en niet te gebruiken bij zwangerschap. Daarnaast is het belangrijk mentaal stabiel te zijn. Twijfel je hierover? Mail dan eerst naar eva@evennaareva.com voor een vrijblijvende intake alvorens je een kaartje aanschaft.

 
 

Annuleren

6 weken voor aanvang: 100%* terug
4 weken voor aanvang: 75%* terug
minder dan 2 weken voor aanvang: 0%* terug
(*Er is €15 administratiekosten van toepassing op alle opties. Indien je je plek aan iemand anders kunt doorverkopen, zijn er geen kosten aan verbonden.)

Bij hevige storm of onweer wordt er een nieuwe datum geprikt. Verder gaat het onder alle weersomstandigheden door.

 
 

Fotografie door Mark Van Welzenis.

Earlier Event: April 15
Ceremonie in het bos
Later Event: May 14
Sfeer van Stilte